Huis en omgeving

Een van de grote troeven van Zorghuis Limburg is ongetwijfeld de locatie van het huis. Zorghuis Limburg is gelegen in de Vallei van de Zwarte Beek, een prachtig natuurgebied in hartje Limburg. Gasten kunnen in Zorghuis Limburg verblijven midden in de Limburgse natuur en rust.

De inrichting van het ruime gebouw biedt gasten voldoende privacy en toch mogelijkheden om het gezelschap van andere gasten op te zoeken.

Zorghuis Limburg biedt ruimte voor vier gasten. Iedere gast heeft een eigen kamer met een lavabo en eigen toilet. Alle kamers zijn voorzien van televisie en internet.

In huis zijn er twee gezamenlijke badkamers. Eén badkamer is voorzien van een ligbad. De tweede badkamer van een ruime infrarood inloopdouche.
Een vijfde slaapkamer biedt ruimte voor 2 gasten.

Deze duo-kamer kan gebruikt worden wanneer bijvoorbeeld de partner of één van de kinderen samen met de gast in het Zorghuis willen verblijven. Deze kamer heeft een eigen badkamer met ligbad.

Gasten kunnen ontspannen in de ruime gezellige woonkamer en eetkamer. Samen met de vrijwilligers kan er gekookt worden in een ruime volledige uitgeruste keuken.

De ontspanningsruimte biedt de mogelijkheid om in alle rust te vertoeven of een boek te lezen.

In de behandelruimte  kunnen gasten kinesitherapie of ontspannende gelaatsbehandelingen of massages  (gegeven door geschoolde vrijwilligers) krijgen indien zij dit wensen.

De prachtige grote tuin biedt gasten de mogelijkheid om van de gezonde buitenlucht en zon te genieten.