top of page

Een verblijf in Zorghuis Limburg

Zorghuis Limburg biedt tijdelijke ondersteuning aan gasten. Dit kan zowel ambulant, residentieel als periodiek enkele dagen per maand.

De duur of frequentie van een gastenverblijf wordt bepaald in samenspraak met gast, familie, coördinator en betrokken zorgverleners.

Waarom een verblijf in het Zorghuis

een goed idee is?

Als gast ben je hier even weg van alles en iedereen (ademen en vakantie)

✓ Je hoeft je geen zorgen te maken over huishoudelijke taken: voetjes onder tafel

✓ Je kan lekker rusten en herbronnen, op je eigen tempo

Als mantelzorger de zorg even loslaten!

 En ook aan de nodige verwennerij geen gebrek (kapper, massage, pedicure, ...)

zorghuis-limburg-kamer-3.jpg

Wat kost een verblijf?

Een verblijf in Zorghuis Limburg kost €45 per nacht (enkele kamer) per persoon en €55 voor de duo-kamer wanneer je er alleen verblijft, €90 per nacht voor een gast samen met een begeleider.

De mutualiteiten voorzien hierin een tussenkomst (met uitzondering van de NMBS). Deze tussenkomst varieert van €15 tot €34.

Zonder overnachting is ook mogelijk, dit kost €35. Je beschikt dan ook over een eigen kamer, en alle maaltijden zijn inbegrepen!

Een inkijk in de slaap- en badkamers

Hoe vraag ik een verblijf aan?

Iedereen kan een aanvraag indienen.  De opname zelf gebeurt na overleg met gast, huisarts, mantelzorger of diensten die met de arts samenwerken (sociale dienst, thuisverpleegkundigen, …). 

Om de opname vlot te laten verlopen is het noodzakelijk om dit aanvraagformulier ingevuld terug te sturen naar Zorghuis Limburg, Hazerikstraat 13, 3582 Koersel of via mail naar info@zorghuislimburg.be

bottom of page